Den femte dagen på kryssningen var vi ute till havs. Därför solade vi ute på däck, läste böcker i solen och badade i poolen, och självklart, åt massa gott! Därför hade jag tänkt ägna detta inlägg till maten ombord. Vi åt på den sena sittningen, vilket betyder att vi åt i den ena restaurangen varje kväll klockan 20.30. Där har man varje dag samma bord, samma servitör, assisterande servitör och deras chefsservitör. Om man har något sällskap sitter man alltid med samma personer. Vi satt vid ett stort bord och fick faktiskt fem andra svenskar som bordssällskap. Det är trerätters och man får välja ifrån en ny meny varje kväll. Vissa kvällar kan det vara ett tema, som en kväll var det en fransk meny.
Har ni några frågor om maten, båten, resrutten eller vad som helst? - Skicka en kommentar!
Till förrätt började jag med risotto och pilgrimsmusslor. Detta åt jag faktiskt på en kryssning på Royal Caribbean 2011 så jag visste att den var god. Det är ju ett måste att äta detta då de alltid gör den rätten i Hell's Kitchen, haha.
Som huvudrätt tog jag räkor i vitlöksmarinad med ris och grönsaker, riktigt smarrigt!
Efterrätt fick bli en mjuk chokladkaka med chokladsås och en liten kaka till, mycket choklad men ack så gott!