Familjefotografering i Motala II

Dessa bilder är några utav mina favoriter från familjefotograferingen som jag gjorde för några veckor sen. Man kan ju inte annat än att älska glädjen i bilderna!


Familjefotografering i Motala

Idag fick en kund sina utvalda bilder. Hon hade vunnit en tävling jag hade på facebook, så hon vann fotografering + 10 digitala bilder. Men hon köpte till 50 stycken så sammanlagt levererade jag 60 bilder, alltid lika kul när kunderna blir nöjda med bilderna! :)
Nu ska jag fortsätta att redigera bilder från en Smash the Cake-fotografering och det blir säkerligen någon bröllopsbild redigerad också, jag kan ju inte hålla mig ;)


Familjefotografering

Nu är det full rulle! Min syster gifter sig på lördag och som sagt så fixar jag hennes möhippafilm som ska visas då, så har en hel del med den nu. Tillsammans med talskrivande och fotograferingsidéer.
 
+ I fredags hade jag en familjefotografering inbokad som faktiskt var ett pris från en tävling jag hade. Imorse fick de bilderna så nu ska de välja ut sina favoriter, inte lätt med närmare 500 bilder, haha.
Min ena systerdotter fick även vara med på lite kort i fredags eftersom det var så himla fint ljus när vi åkte till Söderköping och käkade glass och även på kvällen när det var perfekt motljus. Dessa bilder + familjefotograferingen resulterade i över 900 bilder tagna i fredags, inte dåligt, haha.
Systerdottern fick självklart stå lite modell i Söderköping


Photospiration

Jag utgår från Östergötland, men har hela världen som min lekplats eftersom jag älskar att resa och upptäcka världen och, såklart, dokumentera det med kameran.
Alla bilder är mina om inget annat anges!