Honey, I'm home!

Yes, jag är hemma, har bara inte orkat sitta vid datorn så mycket och därför ingen uppdatering. Härligt har jag haft det i alla fall och dagarna har mest spenderat som ovan, med bad i poolen och hotellets vik i Medelhavet och liggandes i solstolen emellanåt, riktigt härligt. Har ni haft det bra?


@ the airport

Sitter nu på flygplatsen och väntar på att få gå på flygplanet som tar oss till Cypern. Blir borta en vecka så ni får ha det så bra under tiden så får vi hoppas att jag har massor bilder att visa sen :)


Besöksrekord

Igår var min blogg med på sidan under "synas" och jag blev väldigt förvånad när jag hade massor kommentarer på ett inlägg som jag skrev för en månad sen, trodde det var spam först, haha. Men sen såg jag att det var vanliga människor och sen kom jag på att jag måste ha hamnat där och då såg jag min bild. Så himla kul och tack för alla fina kommentarer, blir glad för varenda en ska ni veta!


Anton

Här får ni ett smakprov från fotograferingen jag hade med mitt kusinbarn förra veckan :)


Fotat kusinbarn

Idag har jag varit hemma hos min kusin och tagit kort på hennes lilla son som vi har pratat om länge, så nu ska jag sätta igång och redigera bilderna, spännande! :) Får se om det dyker upp någon bild här, det beror ju på om föräldrarna godkänner det eller inte.
Bilden är från när jag fotade ena systerdottern för några veckor sen.
 


Photospiration

Jag utgår från Östergötland, men har hela världen som min lekplats eftersom jag älskar att resa och upptäcka världen och, såklart, dokumentera det med kameran.
Alla bilder är mina om inget annat anges!