Creative Cloud

Nu var det ett tag sen igen, men har varit ganska mycket på sistone. Jag råkade till exempel hälla saft i min dator, så tangentbordet la av. Så det var bara att köpa en ny dator. Men ska nog försöka fixa den andra ändå, min älskade dator ju, haha. Och det är ju bara tangentbordet som lever loppan, annars funkar ju själva datorn och skärmen så ska nog ordna det på något sätt. Försökte med externt tangentbord och laddade ner ett program så man kunde låsa tangentbordet, men då låste sig ju alla till och med skärmtangentbordet så, den lösningen fungerade inte och det fungerar inte när man avinstallerar tangentbordet heller. Men man får väl öppna datorn och dra ut kontakten. Känns ju så onödigt när datorn fungerar bra annars och jag gillar den, ibland är jag bara för klantig.
 
I vilket fall som helst så gillar jag den nya också, haha. Sen har jag även köpt Adobes Creative Cloud-abonnemang, så nu har jag tillgång till alla deras program. Så igår fastnade jag framför tutorials på youtube, men det är ju himla roligt att lära sig nya saker som förbättrar bilderna.
 
Haha, fråga inte om bakgrunden och så, men jag har inga bilder på den här nya datorn än. Fast jag tycker faktiskt att den bakgrundsbilden är ganska fin.


Photospiration

Jag utgår från Östergötland, men har hela världen som min lekplats eftersom jag älskar att resa och upptäcka världen och, såklart, dokumentera det med kameran.
Alla bilder är mina om inget annat anges!