Öga

Tråkväder ute med nästan all snö som har försvunnit också, men det ska ju tydligen komma mer inom några dagar. Lite tråkigt när det går upp och ner hela tiden, jag tycker allt snön kunde hållt sig en månad till, till slutet av februari och sen kunde våren komma till början av mars, perfekt ju. Jaja, vädret är ju faktiskt inget man kan påverka, tyvärr.


Fixat

Nu är bloggen normal igen, men som jag trodde var det något fel på blogg.se, för är flera som har haft problem. Jaja, skönt att det är fixat igen, kändes bara lite konstigt att se en bild på en främmande människa på sin blogg, med sina egna bilder och inlägg, där det innan var en bild på mig.


Hjälp

Det har hänt något konstigt med min blogg. Det är bild och text på någon annan i min meny och sen är designen lite annorlunda. Men när jag förhandsgranskar bloggen ser det normalt ut. Väldigt lustigt. Så här ska det se ut:
Ser det likadant ut för er, eller är det bild på en annan tjej med annan text?


Saga

Gammal bild på syrrans ena katt, Saga. 
 
Så himla roligt att se att ni läsare blir fler och fler och jag uppskattar alla uppmuntrade kommentarer, det ska ni veta! Om ni har något önskemål, något jag kan förbättra eller något ni vill se mer av eller så är det bara att hojta till, alltid kul om man kan nöja sina läsare! 


Vitsippor

 
Fick bli en gammal bild från i våras igen. Så fint med ett helt hav av vitsippor, det är något man måste ta kort på varje år - nästan tradition.


Split 2012

 
Bild från medelhavskryssningen i somras, på bilden var när vi precis kommit tillbaka till fartyget efter en dag i Split, Kroatien. Det började komma massor moln precis när vi kom ombord igen efter att det hade varit jättesoligt under hela tiden vi var i land, där hade man lite tur.


Chai Latte

Sitter just nu och dricker chai latte, gjord från Tassimon och hur jäkla gott är det inte då?! Älskar det och alla olika chokladsmaker vi har till den, så är det när man inte är kaffedrickare, men det finns ju såååå många saker som är såååååå mycket godare än kaffe. Jag kommer nog aldrig börja dricka kaffe, klarar verkligen inte av varken smaken eller lukten. Gillar du chai latte, eller är du en kaffedrickare? 


Fotoabstinens

Gammal bild från i våras som jag hittade i arkivet. Jag har lite fotoabstinens, nej men, jag vill fota och jag gör det, men känns lite som samma sak hela tiden, även fast jag försöker variera mig. Jag vill börja fota mer människor och testa på det, men nej då har man inga som vill vara med på det. Blö på tråkiga människor just nu!


Tips! Choklad med lakrits

Här har jag ett tips till er som också älskar choklad med lakrits. Jag är inget fan av choklad med lakritskräm i, men jag tyckte att Marabou Black var himla god, tyvärr upptäckte jag den försent och den var ju bara limited edition, så jag fick inte smaka mycket av den varan. Men igår köpte jag denna och visst, det är inte lika hårda lakritsbitar som i Marabous Black, de här är lite segare, men ack så god! Så om du saknar Marabou Black minst lika mycket som jag, tycker jag definitivt att du ska kolla in denna godbit!


Frost

Sitter och funderar ut hur min header kan tänkas att se ut, men har absolut ingen aning. Vill ju skaffa en riktig snygg som jag blir nöjd med och som jag kan tänkas att ha lääääänge. Hm, svårt det där!


UtrustningKiara ♥

Min älskade vovve är så himla fin! Haha, det stannade faktiskt en på cykel och sa det när vi var ute och gick förut idag "Vilken söt hund!", hon är van att få komplimanger, haha. 


Fåglar

Dessa bilder skulle publicerats igår egentligen, men sen slutade internet fungera, så det kan gå! Fåglar är så himla fridfulla.


Bloglovin'

Nu har jag fixat så man kan följa bloggen på Bloglovin', så om du gillar min blogg och vill följa den är det bara att klicka här eller på bilden under.


Bloggtrix

Så, nu har jag fixat så inläggssidan ska se bra ut också och trixat så att allt ska se likadant och bra ut i Google Chrome, Firefox, Explorer och även i mobilen. Men ni får jättegärna säga till om ni ser något fel så att jag kan åtgärda det. Men headern får ni vänta på ett tag till för vet inte hur den ska se ut och orkar inte fixa någon just nu. 
 
Nån månad gammal bild, tagen genom bilrutan.


Photospiration

Jag utgår från Östergötland, men har hela världen som min lekplats eftersom jag älskar att resa och upptäcka världen och, såklart, dokumentera det med kameran.
Alla bilder är mina om inget annat anges!