Sommar

Måste verkligen ursäkta för den kassa uppdateringen, men har varit mycket annat och så himla fint väder så jag har knappt suttit vid datorn, men man kan ju hoppas att ni också har varit ute i det fina vädret istället :) Just nu regnar det lite av och till så då kan man ju passa på och sitta vid datorn lite. 


Några timmar gammal

Kollade igenom lite gamla bilder och redigerade då en gammal bild på ena systerdottern när hon endast var några timmar gammal. Sååå små händer!


Vatten

En bild jag tog här om kvällen på en kvällspromenad med mammsen och vovven. Det var faktiskt ganska mycket vågor, inte så stora som det kan vara i havet och så, men mer än vanligt i sjön liksom så passade på att ta lite bilder på vattnet. Hade tyvärr inte stativet med mig, så fick lägga kameran på en sten, gick väl sisådär men några kort blev ändå helt okej. 


Gårdagen

Igår var mamma ledig så hon, jag, ena systern och systerdottern åkte till en gård och kollade på massor djur, till exempel denna vackra häst ovan. Riktigt mysigt med underbart väder och det är ju så himla kul att se hur uppspelt barn blir när de får se djuren! :)
 


Blomma

 
Igår fick kameran hänga med ut på långpromenad med vovven och mamma, denna gång var det massor blommor som fick vara modeller, haha, man tager vad man haver!


The real Dubai?

Satt och redigerade lite bilder från Dubai till sista inlägget om kryssningen och fastnade lite i photoshop med denna bild. Blev en väldigt "mörk" bild och helt olik från den man brukar få se från Dubai som bara är exotisk, lyx och färg, ungefär. Det hör ju inte till vanligheten att jag redigerar så annorlunda heller men ibland kan det vara kul att göra något helt annat :)
Det fick bli två bilder för kunde inte bestämma mig om vilken jag gillade mest, den med brus ger en ännu "mörkare" känsla och den utan kändes bara så ren liksom. Jag vet att bilderna ser väldigt redigerade ut men jag ville ha det så.


Bäbishänder

Har varit väldigt fotosugen och idag fick ena systerdottern stå som modell, haha. Lika bra att passa på när de är små och inte springer iväg, fast hon kröp faktiskt iväg nästan hela tiden. Ville försöka få bild på hennes händer och fötter, gick väl sådär men några fick jag allt, ett smakprov ovan, bäbisfötter och händer är ju så söta!


Photospiration

Jag utgår från Östergötland, men har hela världen som min lekplats eftersom jag älskar att resa och upptäcka världen och, såklart, dokumentera det med kameran.
Alla bilder är mina om inget annat anges!