Lördag

Sitter och fixar med lite porträttbilder på min ena systerdotter när hon har på sig sin dopklänning och kalasklänningen efteråt. Min syster ville ha lite bilder på henne i dem där man verkligen ser klänningarna så vi hade en liten porträttfotografering med dessa för ett tag sen. Men har inte riktigt fixat med bilderna förrän nu och jag blev faktiskt riktigt nöjd med dem, men det är ju inte så svårt när man har en sån sötnos till modell!
 


DUBAI

Bild från kryssning i Mellanöstern, mars-13
Ska försöka få upp inlägget om Dubai från kryssningen inom snar framtid, det är bara så svårt att få ihop allt i ett inlägg, vi gjorde så mycket där, men snart så! Är det något annat ni skulle vilja se i bloggen? Kom gärna med förslag på vad ni vill se mer av!


Motljus ♥

Man måste ju bara älska motljusbilder, det är ju nästan svårt att misslyckas med en bild i motljus alltså, haha.


Potentiellt fotoställe

Jag var ute och gick med vovven på långpromenad förut och då hade jag faktiskt tagit med mig kameran. Vi gick förbi ett ställe som jag har tänkt som ett potentiellt fotoställe och var därför tvungen att testa det lite och vovven fick stå lite som modell då, inget ovanligt hon är nog ganska van, haha. Jag blev riktigt nöjd och skulle verkligen vilja fota där flera gånger, någon frivillig? haha.


Midsommar

Idag är det redan midsommar, hoppas ni får en fin dag! Sommaren kom verkligen hur snabbt som helst och nu blir det bara mörkare hädan efter (även fast det är väldigt ljust hela sommaren ändå, haha), men förhoppningsvis blir det en lång sommar, det förtjänar vi, eller hur? :)


Photospiration

Jag utgår från Östergötland, men har hela världen som min lekplats eftersom jag älskar att resa och upptäcka världen och, såklart, dokumentera det med kameran.
Alla bilder är mina om inget annat anges!