Systerdotter ♥

Idag var jag barnvakt en liten stund åt min ena systerdotter och självklart passade vi på att ha en liten photoshoot hon och jag, haha, så är det när man har mig som moster! Har suttit och fixat lite med bilderna nu, jag tycker det är så fint med svartvita porträtt så idag fick det bli så. Himla söt och snäll modell hon är, den där Lilly! 


Måndag

Jag måste verkligen få ursäkta för den otroligt dåliga uppdateringen. Jag har ett inlägg om Dubai, som är sista delen i kryssningen, sparat i utkast. Vi gjorde och såg så mycket där så det är så svårt att formulera det bra i ett inlägg som inte blir för långt och så ska jag fixa med bilderna också, men det ska komma upp inom snar framtid och så ska jag svara på era kommentarer också!
Det har ju hänt lite på sistone också, kollade nyss på TV när VM-hjältarna blev hyllade i Kungsträdgården, de är ju så himla värda det!

Två bilder från arkivet.


Photospiration

Jag utgår från Östergötland, men har hela världen som min lekplats eftersom jag älskar att resa och upptäcka världen och, såklart, dokumentera det med kameran.
Alla bilder är mina om inget annat anges!