Familjefotografering i höstlöven

Förra lördagen fotograferade jag min kusins familj och nu redigeras det för fullt, så här får ni ett smakprov.
Det var faktiskt första gången jag fotograferade flera människor tillsammans på det här sättet, men fler ska det bli. Himla roligt att det har ramlat in lite bokningar för min del, nu när jag har bestämt att börja fotografera åt andra och på fredag är det min första fotografering med nån jag aldrig har träffat, spännande! Så jag får nog ta med mig andra kusinen ut sen och fotografera lite med min nya kamera så att jag verkligen kommer in i den. (Bilden ovan fotades med 400d eftersom jag inte hade köpt min 70d då än.) Det är ganska stor skillnad på knapparna och även funktionerna i kameran till skillnad från 400d, så det har ju hänt lite på 5 ½ år ;)


Ny kamera!

 
Ingen gissade ju rätt på vad jag hade beställt, så jag säger bara, say hello to my new little friend, mister Canon 70d!
Efter 5 och halvt år fick min 400d bli utbytt, ska dock självklart ha kvar den, den kommer ju alltid vara min lilla älskling och 70d blir min nya stora älskling istället, haha. Ända sedan den blev presenterad i somras har jag varit intresserad av den och nu i söndags hade Dustin Home den nedsatt så då slog jag till eftersom jag ändå hade tänkt köpa den nu. Så jag fick hem den igår och vi två ska ha väldigt många fina och roliga fotograferingar tillsammans, kan jag lova! :)


Beställning

Nu är det väl ändå dags för ett nytt inlägg och svar på kommentarer, haha. Det har hänt en del sen senast jag skrev, har haft lite fotograferingar och beställt lite smått och gott till kameran. Bestämde mig äntligen för att beställa en reflexskärm, har funderat på det i flera år men det har aldrig blivit av, det är ju faktiskt en himla bra uppfinning. Igår beställde jag även en annan sak, som jag antagligen får imorgon, kan ni gissa vad det är för något?


Photospiration

Jag utgår från Östergötland, men har hela världen som min lekplats eftersom jag älskar att resa och upptäcka världen och, såklart, dokumentera det med kameran.
Alla bilder är mina om inget annat anges!