Lördag

Idag blir det att sitta vid datorn och redigera bilder tills jag ska iväg och fira min ena syster och hennes dotter. Har en del bilder att hinna med innan Barcelona nästa vecka så det gäller att ligga i! 
Juste, jag har ju glömt att berätta att jag beställde ett objektiv förra söndagen som kom nu i tisdags. I onsdags fick jag testa det ordentligt på en familjefotografering och jag älskar det redan! ♥ 
Kanske är dags att uppdatera inlägget om min kamerautrustning... Jag har inte ens ändrat till att jag har min nya kamera som jag köpte i oktober... I vilket fall ska jag återgå till redigeringen nu, men jag får önska er en fin lördag!
 


Fotograf i Motala

Här kommer bara ett litet urval av alla de bilder jag har tagit den här sommaren. Jag måste bara ännu en gång få tacka alla mina fina kunder som gör det möjligt för mig att göra det jag älskar, tack så mycket! ♥
 
Nu är det dags att fortsätta redigeringen av bilder. Jag är snart klar med en kunds bilder men sen är det bara fortsätta med nästa och förhoppningsvis har några andra gjort sitt urval snart också, så jag har en hel del bilder att redigera! Sen i nästa vecka är det den sista fotograferingen innan jag drar till Barcelona i 9 dagar, man måste ju få ta det lite lugnt ibland också ;)


Fotografering i Vadstena

Förra veckan var jag i Vadstena och fotograferade Milla. En riktigt sprallig tjej, som var himla gullig och rolig, jag och hennes mamma skrattade många gånger åt henne under fotograferingen, haha. Det busades väldigt mycket med mamma och att springa runt är hon nog expert på ;) Hon hann även med att plocka lite blommor som absolut inte var till mig utan de skulle hon ha ute på balkongen, haha! 
Idag skickade jag i alla fall iväg de bilder hon och hennes mamma hade valt ut, även fast jag har hört att Milla ville ha allihop ;), så jag tänkte passa på att visa några av dem här :)


Smash the Cake-fotografering i Motala

Nu håller jag på att fixa det sista inför leverans till en kund, sedan är det bara att börja redigera nästa leverans och sen är det en ny fotografering imorgon. Fullt upp med andra ord men det är bara roligt! :)
Tänkte bjuda på några bilder jag tog för några veckor sen på Oliver som dagen efter fotograferingen skulle fylla 1. Så det blev en 1-årsfotografering och Smash the Cake-fotografering på samma gång, lika bra att passa på! Det är himla roligt att se när barn äter något sött för första gången ska ni veta :)
 


Photospiration

Jag utgår från Östergötland, men har hela världen som min lekplats eftersom jag älskar att resa och upptäcka världen och, såklart, dokumentera det med kameran.
Alla bilder är mina om inget annat anges!